DIENSTEN

Mr.parker is sterk in het bedenken en ontwikkelen van effectieve oplossingen. We zijn niet hip, it-ers met een stofjas zeg maar.
We bedenken wel alles zelf maar hoeven niet alles zelf te bouwen, er is veel beschikbaar en soms kunnen we bestaande oplossingen van de klant beter nabouwen. Kwaliteit van de code gaat boven alles. We zijn eigenwijs maar denken en handelen in het belang van de klant. Daarom zijn onze relaties met klanten en ook medewerkers vaak van lange duur. We investeren graag in betere organisaties. Wij zijn trots als processen beter en soepel lopen. Sommige applicaties lopen al jaren geruisloos. Mochten ze ooit stoppen, zie je pas hoe mooi en goed het is gebouwd en wat er wel is maar je niet ziet.

Mr.Parker is een full service development bureau. Het accent ligt op development. Voor design werken we samen met vaste partners.

Development
We beschikken over een goed team van business analisten en developers. Geef ons een uitdaging en we lossen het op.

Het gaat niet om de code of development, dat zijn hulpmiddelen. De eerste vraag is wat wil je opgelost hebben, dan kijken we samen hoe dat het beste kan worden gedaan en of alle uitgangspunten kloppen. Kwaliteit, integriteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan voorop. We werken uitsluitend met gangbare technieken en zullen onze opdrachtgevers niet afhankelijk maken van Mr.Parker.

Websites en webhops
In de dienstverlening zitten ook websites en webshops. We hebben ervaring met WordPress, Drupal, Woocommerce, Lightspeed E-commerce, Ecwid, Shopify etc. Maar we zijn nog beter in het koppelen van webshops aan order applicaties, crm’s, postal services etc.

Email campagnes en social media
We zijn sterk in de techniek achter social media. Voor de invulling werken we samen met partners.

Mr.Parker is gebruiker en reseller van Sendinblue, een geavanceerde oplossing voor her beheren en managen van email campagnes en email automation. We gebruiken Sendinblue ook voor het versturen van transactionele emails.

Payment solutions
In veel oplossingen zitten betalingen. We hebben ervaring met diverse payment providers als Mollie, CM, Buckaroo en Stripe. In principe kunnen we met alle payment solutions en hardware aan de slag.

Api’s en webhook
Al onze oplossingen bevatten api koppelingen en/of webhooks. Van order management, warehouse, postal service, boekhouding of crm.

Je eigen team
Ook is het mogelijk om tijdelijk of voor langere tijd je eigen team te managen. We kijken vanaf de zijlijn mee maar je bent zelf verantwoordelijk voor de uitvoering en voortgang. Een prima oplossing dus als je snel een team wilt opbouwen. En ja, het lukt ons nog steeds om goed opgeleide developers te vinden. Aangezien onze developers niet allemaal Nederlands spreken is de voertaal Engels.

Goed idee? Wij doen mee!
Heb je een goed idee, een goed plan en onderbouwing maar niet de development power? Neem contact met ons voor de  mogelijkheden.

Daag ons uit, bel Jan Willem de Lange, +31(0)6 26070099, janwillem@mrparker.nl of vul het contactformulier in.

SERVICES

XML
Php
Symfony
Javascript
RabbitMQ
MySQL
Puppeteer
Api