TECHNIEKEN

eerst nadenken, doe onderzoek, stel vragen, test, toets en ga voor 100% kwaliteit!

Op het gebied van software ontwikkelingen gebeurt er veel. Het is complex, je bent er niet met één taal. Je moet verstand hebben van netwerken, servers, load balancing, caching, koppelingen en heel veel talen en oplossingen op zijn minst bekeken hebben. Het meest complexe is vaak waar welke informatie waarom wordt gebruikt. Wat is leidend en waarom wordt data waar bewaard? In die vraagstukken zijn we goed.

Wat is het probleem? Wat zijn de oplossingen? Hebben we aan alles gedacht? Dan aan de slag. In de loop der jaren hebben we veel geleerd. We zoeken altijd naar de beste oplossing en als dat betekent dat we iets nieuws moeten leren dan doen we dat.

IT is complex, vaak ontbreekt info en ben je afhankelijk van derden. En toch kunnen we dat goed managen en realistische planningen afgeven. En als dat niet kan zeggen we dat ook.

We werken secuur met een goede input, we bespreken projecten goed door, toetsen bij de klant, gaan aan de slag en laten de opdrachtgever zo snel mogelijk meekijken. Er is nog nooit een project mislukt.

Projecten managen we in Jira, code in Cloud66, we werken met de laatste versies, upgraden projecten, leren nieuwe tools en hebben ook verstand van servers, (DigitalOcean, AWS, Google Cloud, Azure) caching, load balancing en meer.

We doen veel in php en php8 is een grote stap vooruit. Wat betreft frameworks hebben we veel ervaring met Symfony en Laravel. De laatste jaren hebben we vanwege de behoefte aan performance ook diverse projecten gedaan in node.js en vue.js, gehost in Firebase.

We kunnen uren praten over technieken, IOT, servers, verschillen tussen frameworks etc. Maar uiteindelijk moet het gewoon goed en betrouwbaar zijn, dat snappen ook wij.

Talen, hosting, frameworks en meer…