SKYSHIP-ONE

Beheer artwork, status, werk samen, productie.

SkyShipOne is een uniek stukje software voor het centraal opslaan, beheren, controleren en delen van digitale bestanden. Overal en altijd toegang tot de laatste campagnebeelden of het artwork van die ene presentatie uit juni 2021. SkyShipOne schept orde in de chaos van beeld, tekst en campagnemateriaal. Met een simpele muisklik geef je, of krijg je, toegang tot de juiste en geaccordeerde assets. Beheer campagnes en huisstijl, allemaal in SkyShipOne.

Wij geven je het overzicht terug en beantwoorden vragen als; Wie heeft deze campagne gemaakt? Wat waren de specificaties? Zijn de beelden bruikbaar en rechtenvrij? Wat waren de kosten?

Absoluut een vereiste voor organisaties met veel artwork. In SkyshipOne beheer je de originele bronbestanden: Adobe Photoshop, Adobe Indesign packages, Word, beeldbank etc.

Nieuwe versie? Upload de package, kies de pdf voor een voorbeeld, voeg commentaar toe. Oude versies blijven beschikbaar. Packages zijn te delen met studio, drukkerij, webbureau via een simpele click. Elementen zijn eventueel los te downloaden om bijvoorbeeld te gebruiken in andere producties.

TECHNIEKEN

XML
Php
Symfony
Javascript
RabbitMQ
MySQL
Api