Golf Tee Time Booking app

voor golfbanen. speciale tarieven voor greenfee spelers: 2-voor-1, vaste prijs full flight etc. beheer in je teesheet de speciale tarieven en bepaal waar deze getoond mogen worden.

Voor Partners in Golf, aanbieder van de beste softwareoplossingen voor de golfmarkt: Golf Genius, Lightspeed Golf, Teecontrol, Golfspot, Lightspeed Retail, Lightspeed Restaurant, payment solutions en meer.

Vraag: ontwikkel op basis van de verschillende tee sheet oplossingen een applicatie waarin golfbanen spelers tarieven en kortingen kunnen aanbieden. De golfbaan beheert de aanbiedingen en beschikbaarheid in de tee sheet. De bestaande tee sheets kunnen niet overweg met 2-voor-1, full flight voor vaste prijs, 3-voor-4 etc. De Tee Time Booker haalt de geselecteerde tee times uit de tee sheet en toont deze op de website van de golfbaan of waar dan ook. Golfbanen kunnen kiezen voor wel of niet direct betalen via de applicatie. Er is te koppelen met elke tee sheet applicatie die per spelers type tarieven kan vastleggen.

TECHNIEKEN

Vue
Node
Php
Symfony
Javascript

Firebase
Api